Ishrana - Živanović Tim Fizio

Sa ubrzanim tempom života i naša ishrana je postala ‘’brza’’. Ishrana je naša svakodnevna potreba i izuzetno je važno kakvu hranu, koliko i kada unosimo u organizam

Nudimo:

  • Specijalni četvoronedeljni plan ishrane- kroz 4 faze do sjajnih rezultata
  • Regulacija telesne težine, snižavanje ukupnih masti, triglicerida, visceralnih masti
  • Regulisanje probave (kandidijaza, nadutost, gastritis, opstipacija…)
  • Edukacija o pravilnoj ishrani (prvi i najvažniji korak)
  • Recepti
  • Detaljan jelovnik individualno prilagođen
  • Merenje telesnog sastava (mišićna masa, ukupne masti, visceralne masti, BMI, TT)
  • Grupno lečenje gojaznosti uz psihološku podršku, pronalaženje uzroka gojaznosti i održavanje motivacije

Upoznajte Sandru Živanović

Studirala sam rusku književnost, što me je odvelo u svet novinarstva. Istovremeno se rodila ljubav prema zdravoj ishrani i sa 21 godinu sam počela da „plovim“ kroz svet makrobiotike, veganstva, vegetarijanstva, upoznavala filozofiju kombinovanja namirnica, pH ishranu, išla na različite kurseve, seminare…Petnaest godina pisanja za časopise koji se bave ishranom, medicinom, fitoterapijom, psihologijom, roditeljstvom za mene je značilo mnogo istraživanja, učenja, upoznavanja različitih filozofija iz oblasti zdrave ishrane. Neki od časopisa sa kojima sam saradjivala su: U zdravom telu, Mama, Roditeljstvo, Trudnoća, Lekovito bilje, Top zdravlje (sadašnje Moje zdravlje), Dijabetes, Hrana kao lek, Žena i zdravlje…Uz supruga koji je lekar sam zavolela i medicinu i mnoge odgovore na svoja pitanja dobijala od njega i medicinskih knjiga. Završila sam edukaciju za nutricionistu na Institutu za prirodnu medicinu i za savetnika za ishranu i suplementaciju u sportu na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje.

Ishrana koju danas preporučujem predstavlja spoj svega što sam kroz svoje istraživanje osetila kao logičan izbor, a sve je potkrepljeno naučnim dokazima. Shvatila sam da nije neophodno da se odričemo, da biramo rigorozne režime ishrane, da ne treba da zaboravimo na ishranu naših predaka i da je duševni mir ono što je pored zdrave ishrane najvažnije za čovekovo zdravlje.