Dijeta poznatih nije nužno zdrava dijeta

by Zivanovic Tim
8 months ago
116 Views

atejiD ( ju naopako)

📢📢Na radiju u kolima vest – ako želite da izgledate kao jedna naša estradna zvezda, poslušajte kakvu dijetu vam savetuje.

Znam, pitaće me uskoro klijentkinje šta mislim o čuvenoj dijeti , te sam „morala“ da izguglam i bolje se upoznam sa istom.

Tajna ove dijete i mladolikog izgleda dotične zvezde se krije u nultom unosu voća i velikoj količini mesa. Osim što je voće strogo zabranjeno, na listi ozloglašenih namirnica su i mahunarke, žitarice, hleb, krompir.

S obzirom na to da ne volim ono što vole mladi, iako se osećam mlađe od naših mladih danas, a volim sve što su voleli naši stari, često zamislim šta bi oni rekli na ovakve savete. Sve to što vam je u bašti rodilo možete da pobacate, a životinje ćete morati hraniti instant granulama i hormonima jer treba ishraniti porodicu sa po kilogram mesa dnevno.

E, sad, ono što je ova zvezda propustila da nam kaže, jer ona je zvezda i o tome se ne priča, je da su joj uz ovu super dijetu neophodni laksativi jer je isključila skoro sva vlakna iz ishrane. Naravno, potrebna joj je i suplementacija, odnosno vitaminsko-mineralni kompleksi, jer što iz voća, mahunarki, žitarica i drugih plodova prirode kad može iz apoteke?! Ne mora da se pere, secka, kuva, žvaće…

Zbog manjka energije i umora trebaće joj mnogo odmora, maski za lice i podočnjake, nekih super praškova, SPA tretmana, vitaminskih koktela koji se ubrizgavaju u lice, koža će zbog velikog unosa namirnica koje podstiču upalne procese biti podložnija aknama, pa će biti još posla za dermatologe, i neseser će postati bogatiji a novčanik značajno siromašniji. Al uz epitet zvezde to obavezno mora da ide. E sad, manje-više to što će bubrezi biti opterećeni viškom proteina i mokraćne kiseline i što će nam zglobovi oticati – uključićemo neki diuretik i rešena stvar, a ako dovoljno dugo istrajemo u dijeti obogatićemo svoju apoteku i lekovima za pritisak i holesterol…

No, zvezda kaže, već godinama izgleda kao da je vreme stalo, tako da je dijeta za svaku preporuku.

Da je bar sreće da je u pitanju dijeta od 12 dana, kao što njena koleginica propagira. Može, dakle, i tako. Samo 12 dana jedete i nejedete sve kao i zvezda broj jedan, pa onda jedete sve normalno i eto nam ju-ju (jo-jo) efekta.

Kod mojih klijenata i mene nekako sve naopačke🙃, a radi posao🥰💪❤️.

Tags: , , ,